, , , ,

تنظیم وقت آنلاین و تلفنی در مرکز خدمات روان شناسی و مشاوره سیمیا

مرکز خدمات روانشناسی ومشاوره سیمیا در جهت پیشگیری از شیوع ویروس کرونا وقتهای مشاوره خود را به صورت تلفنی و آنلاین تنظیم می کند.

در صورت تمایل برای رزرو وقت در بخش بزرگسال و کودک و نوجوان به صورت آنلاین، با شماره های ثابت مرکز تماس بگیرید و یا از طریق لینک زیر جهت رزرو وقت اقدام کنید:

تلفنهای تماس :

02634480602

02634480285

تعیین وقت از طریق سایت مرکز سیمیا:

برای تعیین وقت از طریق سایت کلیک کنید.

, , , ,

دانلود رایگان مقاله-مغز و دستگاه ایمنی- روانشناس ازدواج خانواده زوج خوب- کرج

شواهد نشان دهنده آن است که بین نظام های روانشناختی، عصبی، غدد درون ریز و ایمنی روابط به هم پیوسته و منسجم وجود دارد. و نوع این ارتباطات می تواند تعیین کننده ابتلای به بیماری باشد. در گذشته به این روابط توجهی نمی شد و هر بیماری را فقط به یک نظام یا دستگاه جداگانه نسبت می دادند. مقاله حاضر اطلاعات ارزشمندی در این حوزه در اختیار خواننده قرار می دهد.

برای دانلود اصل مقاله کلیک کنید.

, , , ,

دفاع از موضوع و پروپوزال رساله های دکتری و ارشد روانشناسی از طریق تالار گفتگوی روانشناسی دکتر ملیحی الذاکرینی

, , , ,

روانشناسی ابتلا به ویروس کرونا

از آنجاکه  عوامل روانشناختی، از جمله تشویش روانی، ترس، اضطراب، استرس مزمن و سایر فاکتورهای روانی تأثیر زیادی بر ایجاد و یا تشدید بیماری های جسمانی دارند، واضح است که عدم مدیریت عوامل روانشناختی می تواند موجب سرکوبی یا تضعیف سیستم ایمنی شوند. در ادامه توضیح مختصری در مورد ارتباط عوامل روانشناختی و کرونا آورده شده است:

  1. اضطراب کرونا: ارزیابی ذهنی از احتمال ابتلا به ویروس کرونا سبب بروز اضطراب می شود. در واقع افراد تا زمانی که مبتلا نشده باشند ممکن است دچار اضطراب شوند و اضطراب زمینه ی آسیب پذیری و آماده سازی ابتلا به ویروس را فراهم می آورد ولی بعد از ابتلا ترس بر فرد چیره می شود.
  2. ترس کرونا: مواجهه با ویروس کرونا و ابتلای به این بیماری واکنش ترس و مقابله بصورت های ستیز یا گریز ایجاد می کند . در این حالت بدن در شرایط آماده باش قرار دارد و این امر موجب صرف انرژی روانی و جسمانی است که به نویه خود موجب ضعف روانی، ضعف سیستم ایمنی (بدلیل آمادگی طولانی مدت در صورت برخورد احتمالی با عامل بیماری زا) و خستگی جسمانی می شود که تمامی این عوامل موجب بالا رفتن احتمال ابتلا به ویروس فوق الذکر می شود.
  3. تشویش کرونا: اطلاعات ناقص، اطلاعات نادرست و اطلاعات متناقض که از طریق رسانه ها، فضای مجازی، و مردم دریافت می شوند موجب بروز تشویش، آشفتگی و سردرگمی می شوند.

 

عوامل روانشناختی علاوه بر اثرات فردی، تأثیرات اجتماعی نیز با خود به همراه می آورند. بعنوان مثال احساس خطر از ابتلا به بیماری کرونا کاهش عملکرد و کارآیی شغلی و اجتماعی نیز می شوند.

رسانه ها و فضای مجازی همانطور که می توانند اطلاعات سازنده ای در اختیار ما قرار دهند، به همان میزان نیز سبب تشدید اضطراب و تشویش روانی در اعضای جامعه می شوند.

رفتار مناسب و مدیریت روانی می تواند درصد ابتلا به ویروس کرونا را به میزان زیادی کاهش دهد. توجه به رفتارهای سالم در سطح بهداشت فردی(شستشوی مکرر دستها و ضدعفونی کردن آنها)، بهداشت محیط(ضد عفونی کردن سطوحی که در معرض تماس دست افراد قرار دارد) بهداشت در روابط بین فردی (پرهیز از دست دادن، بوسیدن، رعایت فاصله، استفاده از ماسک) از آن جمله اند.

توجه به این مسئله که واکنشهای حساسیت شدید، شرطی سازی سیستم ایمنی و روندهای اختلال درسیستم ایمنی که به بیماری های خود ایمنی منجر می شوند نیز اهمیت فراوانی دارد.

, , , ,

دانلود رایگان مقاله-اهمیت نورولوژی در طب بالینی- روانشناس خانواده بزرگسال خوب-کرج

در مقاله حاضر اهمیت نورولوژی از قدیم تا به امروز مورد بحث و بررسی قرار گرفته است و بیان می دارد که اولین طبیبان، چه در مشرق زمین و چه در مغرب زمین قبل از هر چیز به بیان امروزی نورولوژیست بودند. جهت دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید متن کامل را دانلود و مطالعه بفرمایید.

, , , ,

دانلود رایگان مقاله-تلاش برای تبیینی نوین از آناتومی عملکردی زبان-روانشناس مشاور خوب-کرج

علیرغم کارهای گسترده در حوزه روابط زبان و مغز، پیشرفت قابل توجهی در شکل دهی مدلی از آناتومی عملکردی زبان رخ نداده است. حال زمان آن فرا رسیده که مدلهای کلاسیک زبان که برخاسته از کارهای بروکا، ورنیکه، لیچهام و…. نقد گردد و روابط و مدلهای نوینی ارائه شود. مقاله حاضر در این زمینه اطلاعات مفیدی در اختیار خواننده قرار می دهد.

جهت دانلود متن کامل مقاله کلیک کنید.